MEGAFON: Navijam da zaposleni vijećnici u Gradačcu imaju samo dnevnicu od 30 KM !!! | GRADACAC.com

MEGAFON: Navijam da zaposleni vijećnici u Gradačcu imaju samo dnevnicu od 30 KM !!!

Danas navijam za to da se, na narednoj sjednivi OV Gradačac, donese odluka da svi vijećnici moraju imat otvoren Facebook profil.

Navijam da se onima koji već nemaju profil to uradi po službenoj dužnosti i da se za izvršenje odluke zaduži sekretar vijeća, a ako on to ne zna da se on po službenoj dužnosti pošalje na obuku za to.

Navijam i da se na sjednici predloži da nezaposleni vijećnici imaju pravo na mjesečnu naknadu od 300 KM a ne 450 Km i da zaposleni vijećnici imaju samo dnevnicu od 30 Km za svaku sjednicu zbog odsustvovanja s posla.

Za to moraju donijeti dokaz da im je dnevnica odbijena na poslu posebno oni iz javnih preduzeća ustanova i opštine.

Navijam da svi vijećnici moraju sa nama navijačima mjesečno razmijeniti najmanje 50 poruka odgovora ili komentara na naša pitanja baš kao i S.F. kako bi i mi imali uvid u njihove driblinge, eskivaže, sakrivanje lopte i transfere u prelaznim rokovima.

Ja sam jednostavno strastveni navijač za sve, i pozivam sve ostale zainteresovane ali samo strastvene navijaće da se pridruže mom navijanju i navijačkoj skupini. Navijajmo zajedno, oleeee, oleeeee, vijećeeeee, vijećeeee.

Poslano putem FB Profila : B.B


Neka te svi čuju na MEGAFON !!!  megafone-crni

Fotografije ili video sa ključnom kategorijom možeš poslati na Viber broj

Viber broj :   vib+387 60 305 4444
Viber chat : www.viber.com/gradacac
E mail :        [email protected]
www.facebook.com/GradacacCom/

-Kritikujem
-Pitam
-Pohvaljujem
-Upozoravam