Zar se prema klijentima i građanima Gradačca treba odnositi kao prema stoci ?! | GRADACAC.com

Zar se prema klijentima i građanima Gradačca treba odnositi kao prema stoci ?!

Želim vam prenijeti i ispričati moje iskustvo kao građanke Gradčca, žene, majke, nezaposlene profesorice.

Nažalost, negativno iskustvo.

Porodila sam se 30. septembra 2017. S obzirom da sam na birou htjela sam da ostvarim pravo na porodiljsku naknadu te sam nazvala socijalnu službu Gradačac, spojili su me sa uposlenicom sobe broj 9. Objasnila sam joj zbog čega zovem i pitala šta je potrebno da donesem. Rekla je donesite platnu listu od muža. Otišla sam i odnijela platnu listu.

Usavsi kod nje nije me niti otpozdravila, ponovo sam objasnila zašto sam došla. Rekla mi je donesi kućnu listu. Naredni put sam došla i donijela i kućnu listu. Zatim je izvadila papir i rekla mi ovdje imaš spisak potrebne dokumentacije za ostvarivanje porodiljske naknade. Dakle tek treći put mi je dala spisak potrebnih dokumenata koje trebam donijeti iako sam zvala i telefonom i dolazila već dva puta zbog iste stvari. Naravno nijednom me nije otpozdravila, ponašala se drsko i superiorno. Ja sam uzela taj spisak i prikupila svu potrebnu dokumentaciju.

Otišla sam ponovo i predala papire. Uzela je papire, pogledala i bacila na sto ispred mene kazavsi mi da sam zakasnila. Ja iznenađeno upitah zašto mi nije rekla da ima rok do kraja godine iako dolazim već četvrti put kod nje, iako sam je kontaktirala telefonom.

Ona je pogledala u mene i kažiprstom pokazala na vrata.

Zar jedan službenik ima pravo da bude tako drzak, zar se prema klijentima i građanima Gradačca treba odnositi kao prema stoci?!

Niti mi je rekla odmah potrebnu dokumentaciju niti mi je rekla da imam rok, uvijek je imala drzak nastup ponašajuci se superiorno, zar ima neko pravo da baca moje dokumente?!

Otišla sam do direktorice i ispričala, ona je samo sutila. Napisala sam žalbu i ubacila u sanduce. Želim da ovo iskustvo podijelim sa građanima jer vjerovatno nisam jedina.

Poslano sa FB profila : A.H.

——————————————————————————

Neka te svi čuju na MEGAFON !!!  megafone-crni

Fotografije ili video sa ključnom kategorijom možeš poslati na Viber broj

Viber broj :   vib+387 60 305 4444
E mail :        [email protected]
www.facebook.com/GradacacCom/

-Kritikujem
-Pitam
-Pohvaljujem
-Upozoravam

Šta vi mislite o ovome ?

Kliknite ovdje da unesete svoje mišljenje