NEKA JE NA SRAMOTU SPORTSKOM SAVEZU I BIRAČKOM ODBORU OPĆINE GRADAČAC | GRADACAC.com

NEKA JE NA SRAMOTU SPORTSKOM SAVEZU I BIRAČKOM ODBORU OPĆINE GRADAČAC

Prije svega čestitke i čast svim sportistima grada Gradačca.

Ali NEKA JE NA SRAMOTU SPORTSKOM SAVEZU I BIRAČKOM ODBORU OPĆINE GRADAČAC.

Dječak koji ima 26 ZLATNIH medalja, o srebrnim i bronzanim da i ne govorim, dječak koji je dvostruki prvak države i PRVAK BALKANA, koji u kategoriji gdje ima 30-40 takmicara (zavisno od takmicenja), pobijedi sve do jednog. Dijete cijem se potencijalu dive mnogi sportisti i strahuju svi protivnici njegove kategorije. Dijete koje je ubjedljivo najbolji pionir kantona pa i drzave, koje svoj grad Gradacac predstavlja uvijek u zlatnom sjaju, kako u svojoj tako i u drugim drzavama.

Takav potencijal i takvo zlatno dijete da u svome gradu, na izboru za sportistu godine ne dobije ni jednu običnu pohvalu a kamoli titulu najboljeg pionira koju je bez dileme zasluzio, to je zaista žalost i jad. Svaka vam čast ” LJUDINE” koji ste ovako fer i korektno završili još jedan izbor za sportistu godine. Žalosno zaista.

Tarik Kadic ti znas da si najbolji, ti znas da si naš zmaj, ti budi ponosan na sebe kao sto smo i mi na tebe a neka bude stid one sto su ovo dopustili.

SAMO NAPRIJED ZMAJU, SVE ĆE TO NADAMO SE DOĆI NA SVOJE. Ovi koji su nepravdu napravili, neka razmisle i pokriju se po glavi.

Poslano sa FB profila : A.H.

——————————————————————————

Neka te svi čuju na MEGAFON !!!  megafone-crni

Fotografije ili video sa ključnom kategorijom možeš poslati na Viber broj

Viber broj :   vib+387 60 305 4444
E mail :        [email protected]
www.facebook.com/GradacacCom/

-Kritikujem
-Pitam
-Pohvaljujem
-Upozoravam

Šta vi mislite o ovome ?

Kliknite ovdje da unesete svoje mišljenje