Vrtni centar Horting: Tuzlanska cvijetna oaza na novoj adresi (FOTO) | GRADACAC.com

Vrtni centar Horting: Tuzlanska cvijetna oaza na novoj adresi (FOTO)

Izvor

Najveći izbor balkonskog cvijeća, sadnica, ukrasnih grmova, buketa i sobnog bilja možete pronaći u Vrtnom centru Horting koji se nalazi u tuzlanskom naselju Solana.

Dolazak proljeća sa sobom nosi i pitanje koje biljke odabrati za ukrašavanje vanjskih i unutrašnjih prostora. Sve vaše nedoumice riješit će zaposlenici Vrtnog centra Horting, koji obiluje izuzetno bogatom ponudom balkonskog cvijeća, sadnica, ukrasnih grmova, buketa, ali i sobnog bilja, koje će dodatno oplemeniti vaše vrtove, balkone, okućnice…

Kompanija Horting postoji već 20 godina i primarna djelatnost je projektovanje i uređenje vrtova,parkova  i poslovnih objekata.

Vrtni centar Horting je prvi takve vrste na području Tuzlanskog kantona , s obzirom da u ponudi imaju preko 180 vrsta biljaka, kako vanjskih grmova, drveća i cvijeća tako i sobnog bilja, buketa i aranžmana od sviježeg cvijeća. Kako navode iz Hortinga, nude i besplatne savjete vezano za uređenje dvorišta.

Vrtni centar Horting svoja vrata svečano otvara sutra, 13. aprila u 14 sati na novoj lokaciji, a riječ je o ulici Soli koja je smještena u tuzlanskom naselju Solana.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem društvene mreže Facebook na ovom linku,

ali i putem broja telefona Tel/fax:  +387 35 282-268 i Mob.:  +387 61 728-955.

(Tuzlanski.ba | Marketing)

PRATITE SVE VIJESTI NA VIBERU

WWW.VIBER.COM/GRADACAC