Ogromno interesovanje: U koloni se čeka red na karte za ‘Čolin’ koncert u Tuzli (FOTO) | GRADACAC.com

Ogromno interesovanje: U koloni se čeka red na karte za ‘Čolin’ koncert u Tuzli (FOTO)

Izvor

S obzirom na iskazani interes publike očekuje se da će i ovaj koncert biti u kratkom vremenu rasprodat. 

Kako je već najavljeno najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić će održati svoj  veliki koncert u dvorani Mejdan u Tuzli  03.11.2018. s početkom od 20_00 sati.

Bit će to susret na kojem će ‘Čolina’ publika pjevati uglas stare  hitove poput Ti si mi u krvi, Pjevam danju, pjevam noću, Pusti, pusti modu, Esma, Kristina,  Kao moja mati, kao i neke od pjesama s novog albuma koje su već osvojile regiju, poput Mala,Tebe čuvam za kraj, za koju je snimljen videospot u Lisabonu a koji je u svega par mjeseci pregledan 3,5 miliona puta.

Ulaznice su u prodaji zvanično od danas (utorak) na prodajnim mjestima: Ulična prodaja Tuzla CD SHOP MIDO Korzo i  prodaja preko wwww.kupikartu.ba za sve ostale gradove i online kupovinu. Kao i u dosadašnjoj praksi za velike koncerte prvih 2000 promo ulaznica biće puštene u prodaju po 10KM, zatim 3.000 ulaznica po 15KM  a ostatak do rasprodaje po 20KM.

– Molimo sve kojima je cijena bitna da svoju ulaznicu obezbijede na vrijeme. Napominjemo da je jedan od koncerta Zdravka Čolića u Tuzli bio rasprodat za samo 6 sati. Pored ovih ulaznica u prodaju će biti pušten ograničen broj VIP BS ulaznica po cijeni od 50KM, navodi organizator “Beral Music”.

Posjetili smo prodajno mjesto CD SHOP MIDO gdje smo zatekli veliki broj sugrađana koji čekaju u redu kako bi kupili ulaznicu za dugoočekivani koncert Zdravka Čolića u gradu soli. (Tuzlanski.ba)

PRATITE SVE VIJESTI NA VIBERU

WWW.VIBER.COM/GRADACAC