Vlog takmičenje “Moja poslovna priča”, prijave do 5. decembra | GRADACAC.com

Vlog takmičenje “Moja poslovna priča”, prijave do 5. decembra

Izvor

EU info centar u Bosni i Hercegovini poziva mlade inovatore i poduzetnike da snime kratki vlog o uspješnim poslovnim idejama mladih u BiH.

Mobitelom ili video kamerom snimite vlog i pokažite zašto baš vaša ideja zaslužuje više pažnje! Prijavom na takmičenje #MojaPoslovnaPriča učesnici imaju priliku predstaviti vlastitu ideju ili snimiti vlog o mladoj, uspješnoj poduzetnoj osobi u trajanju do 2 minute, navode u EU info centru.

Učesnici imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade u vidu IT opreme po vlastitom izboru, 1200 KM za prvu nagradu, 900 KM za drugu i 600 KM za treću nagradu. Krajnji rok za učešće je 5. decembar 2018. godine. 

EU info centar će formirati stručni žiri koji će bodovati kreativnost, originalnog ideje i koliko odgovara temi takmičenja. Pobjednici će biti objavljeni na ceremoniji dodjele nagrada 13. decembra 2018. godine.

 

Pravo učešća na ovom takmičenju imaju svi građani BiH mlađi od 35 godina na dan predaje aplikacije.

Vlog mora biti na jednom od tri službena jezika BiH i ne duži od 2 minute.

Vlog se treba postaviti na vlasti YouTube kanal i poslati link s kontakt informacijama na [email protected]

Svi prijavljeni moraju pratiti YouTube kanal EU info centra u BiH.

#EUZaMlade mora biti dio opisa vloga.

Vlog mora biti autorski.

Prijaviti se mogu svi zainteresovani bez obzira na nivo tehničke sposobnosti.

Autori prvoplasiranih radova će imati priliku da izaberu po jednu nagradu među sljedećim IT artiklima (kao što je laptop, smartpone, tablet ili digitalni fotoaparat) u vrijednosti 1200 KM za prvo mjesto, 900 KM za drugo mjesto i 600 KM za treće mjesto koje će biti uručene tokom dodjele nagrada.

Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Pravo učešća nemaju zaposleni Delegacije Europske unije i EUSR-a u BiH, EU info centra i članovi njihovih užih porodica.

 

Autor ustupa prava na korištenje svih objavljenih radova u okviru konkursa EU info centru. Učesnici moraju biti autori podnesaka. Organizator se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica.

Zahtjev za dodatne informacije možete poslati na [email protected] ili putem Facebook, Twitter i Instagram profila EU info centra.

Radio Gradačac / EU info centar u BiH

Izvorni tekst pročitajte na RADIOGRADACAC.ba

Gradacac.com na Viberu