Članove Vlade KS na EYOF dovezli GRAS-ovim autobusom (FOTO) | GRADACAC.com

Članove Vlade KS na EYOF dovezli GRAS-ovim autobusom (FOTO)

Izvor

Članovi Vlade Kantona Sarajevo prisustvovali su večerašnoj ceremoniji otvaranja Evropskih omladinskih olimpijskih igara (EYOF) u Sarajevu, a do Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase” dovezli su se autobusom.

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija na kojoj se mogu vidjeti novoimenovani ministar unutrašnjih poslova KS Admir Katica, ministar kulture i sporta KS Mirvad Kurić, ministrica obrazovanja Zineta Bogunić, ministar saobraćaja KS Adnan Šteta, ministrica zdravstva Amela Sofić, ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Damir Filipović, ministar za boračka pitanja Ismir Jusko, ministrica pravde Lejla Brčić, ministar rada i socijalne politike Malik Garibija, ministar komunalne privrede Srđan Mandić te ministar finansija Amel Kovačević. Na kraju autobusa stoji i premijer Edin Forto.

“Prelijepo otvaranje EYOF 2019, lijepe sportske priče za naš grad i domovinu. Kada smo zajedno mnogo možemo učiniti za sve nas, čast mi je biti dio tima Vlade Kantona Sarajevo koja je mnogo uložila u ovaj događaj.Nadam se da će gledaoci uživati u sportskim takmičenjima narednih dana. Hvala GRAS-u koji nas je dovezao do ceremonije otvaranja EYOF-a”, napisao je na Facebooku Adnan Šteta, ministar saobraćaja KS.

Vijest Članove Vlade KS na EYOF dovezli GRAS-ovim autobusom (FOTO) se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Gradacac.com na Viberu