Tuzla: Sutra u TC Mercator otvorenje proširene dm prodavnice | GRADACAC.com

Tuzla: Sutra u TC Mercator otvorenje proširene dm prodavnice

Izvor

Besplatno šminkanje, zabava za mališane, popusti i pokloni

U TC Mercator u Tuzli, na adresi II Korpusa Armije BiH bb, sutra se otvara proširena dm prodavnica, u kojoj kupce očekuje mnoštvo iznenađenja i pogodnosti.

Zbog povećanja prodajnog prostora za 135 m² i proširenja ponude, prodavnica je izmještena u novi poslovni prostor na prvom spratu istog tržnog centra. U ugodnom ambijentu kupci mogu potražiti željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, za bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane.

Na dan otvorenja, već od 9 sati ujutro, kupci mogu iskorisiti 15% popusta na ukupni iznos kupovine, a dodatno na kasi dm im daruje trajni dm ceker. Svima koji kupovinu obave u iznosu većem od 50 KM dm poklanja peškir, a pravo sudjelovanja u igri Kolo sreće imat će kupci čiji iznos računa bude veći od 30 KM. Popust od 15% na ukupnu kupovinu u ovoj dm prodavnici trajat će do subote, 9.2.2019.

Posebna iznenađenja na dan otvorenja dm je pripremio za dame i mališane. Od 12 do 18 sati najmlađi posjetitelji pozvani su na zabavu, na kojoj će za dobru atmosferu biti zaduženi klaun i maskote Ana i Bumblebee, a u isto vrijeme dm poziva zainteresirane dame na besplatno šminkanje i make up savjetovanje.

Ali, to nije sve! Povodom početka rada ove proširene dm prodavnice u TC Mercator u Tuzli dm poziva sve kupce da do 14.2.2019. sudjeluju i u vrijednoj nagradnoj igri. Prva nagrada je mašina za pranje i sušenje veša gorenje, druga pekač za hljeb gorenje, dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u TC Mercator u Tuzli od ponedjeljka do subote je od 9 do 21 sat, nedjeljom od 10 do 19 sati, dok su praznici neradni.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za dvanaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s 667 zaposlenika i 71 prodavnicom u 41 gradu te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2017/18. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 161,4 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

(Marketing | Tuzlanski.ba)

PRATITE SVE VIJESTI NA VIBERU

WWW.VIBER.COM/GRADACAC