She’s Mercedes u Tuzli: Susret poslovnih žena i moćnih automobila (FOTO) | GRADACAC.com

She’s Mercedes u Tuzli: Susret poslovnih žena i moćnih automobila (FOTO)

Izvor

Veliki broj poslovnih žena, predstavnica različitih branši, odazvao se sinoć pozivu na prvo ovogodišnje She’s Mercedes druženje, koje je održano u Tuzli u organizaciji Star Centra, oficijelnog zastupnika Mercedes Benz vozila za tuzlansku regiju, dok su pokrovitelji zapaženog eventa bili Ladies in magazin i Ladies In projekat.

She’s Mercedes eventi održavaju se već dvije godine u Sarajevu, dok će se u tekućoj godini realizirati u četiri bh. grada, kako u Sarajevu i Tuzli, tako i u Mostaru i Banjoj Luci.

She’s Mercedes je važna platforma koja služi za okupljanje uspješnih žena potičući slobodnu razmjenu ideja i iskustava, a prilika je i za promociju trendova i networkinga, neizbježnog poslovnog koncepta u savremenom svijetu. Produktivni susreti tako postaju inspiracija za lični i profesionalni napredak.

Ovoga puta u Tuzli se govorilo o tome kako žene mijenjaju svijet, kako svojim pričama utječu na društvo, otkrivale su se i tajne njihovog uspjeha kao i prema kojim kriterijima biraju automobile.

Prisutne je pozdravila najprije Nermina Đug, direktorica marketinga Star-Centra Živinice, naglasivši svrhu She’s Mercedes druženja:

“She’s Mercedes koncept evenata osmišljen je u cilju okupljanja uspješnih žena koje s lakoćom možemo povezati s našim brendom. Provjereno znam da ste sve ljubiteljice Mercedes Benz vozila i da volite udobne, skupe i po vašoj mjeri kreirane automobile.”

Pod voditeljskom palicom ljubazne voditeljice Dalile Omerović otpočeo je zanimljivi panel u kojem su sudjelovali Adis Bratić, predstavnik Mercedes-Benza za BiH, Dinka Junuzović, finansijska direktorica kompanije Junuzović Kopex iz Lukavca, te Elma Zećo, izvršna urednica Ladies In magazina, dok su se u njihovu opuštenu razmjenu informacija i mišljenja uključivale i gošće iz publike.

Panel je okončan sa zaključkom da ostvarene žene uživaju voziti visokosofisticirane, inteligentnije automobile. Osim na izgled, pažnju usmjeravaju na sigurnost, udobnost i praktičnost vozila. Na putu izgradnje karijere spremne su uvijek slijediti sebe i biti dosljedne svojim željama i vizijama budućnosti.

Poslije panela uslijedila je svečana večera, a prije toga momenat proglašenja brend ambasadorice Mercedesa. Čast je pripala Indiri Omeragić, izvršnoj direktorici Mliječne industrije 99, koja će po želji moći testirati bilo koje Mercedesovo vozilo, te prenijeti kroz reportažu svoje iskustvo čitateljicama Ladies In magazina.

Svojim prijateljstvom ovaj projekat je podržala bosanskohercegovačka manufaktura čokoladnih pralina Mak Zara.

PRATITE SVE VIJESTI NA VIBERU

WWW.VIBER.COM/GRADACAC