Vlasnik lanca pekara Manja svojim stavom o Karadžiću i Mladiću naljutio Sarajlije (FOTO) | GRADACAC.com

Vlasnik lanca pekara Manja svojim stavom o Karadžiću i Mladiću naljutio Sarajlije (FOTO)

Izvor

Saša Trivić, vlasnik “Krajina klasa”, te lanca pekara Manja, u kojima Sarajlije svakodnevno kupuju pekarske proizvode, a koji se mogu naći i na policama tržnih centara Bingo i Mercator, izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama nakon što su isplivali njegovi komentari u vezi osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića, ali i Ratka Mladića.

Facebook je preplavljen pozivima na bojkot njegovih pekara, a oni najglasniji pitaju javno Trivića kako može voljeti ratne zločince i to javno prezentirati, istovremeno uzimajući novac koji mu Sarajlije ostavljaju budući da ima pekare na Otoci, u Hrasnom, Vogošći, Čengić Vili, Koševu..

Na Twitteru je Trivić podijelio fotografiju ratnog zločinca Ratka Mladića uz opis “Jedan jedini”, a “najavio” je i “prelazak iz komunista u četnike” zbog “sarajevskih Srebrenica”.

U međuvremenu, na zvaničnoj Facebook stranici pekare Manja, kao odgovor na upit o komentarima Trivića, napisali su da će isti biti “sankcionisan”, nazvavši ga “zamjenikom direktora”.

Odgovornim u pekari Manja smo poslali upit u vezi sa ovom situacijom, a ovo smo dobili kao odgovor:

“Poštovani, večeras nećemo davati izjave zbog medijske prašine koja se trenutno podigla”.

Vijest Vlasnik lanca pekara Manja svojim stavom o Karadžiću i Mladiću naljutio Sarajlije (FOTO) se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Gradacac.com na Viberu

Šta vi mislite o ovome ?

Kliknite ovdje da unesete svoje mišljenje